Nyheder RSS Feed


  Animatorernes vilkår skal på dagsordenen

Animatoren Rie Nymand er 29 år og er en af de nye kandidater til FAFs bestyrelse. Hun er uddannet i januar 2011 og har siden arbejdet p...

 
 Oscarvinder gæster FAFs generalforsamling

Tirsdag den 22. november 2011 kl. 19.00 holder FAF generalforsamling i Filmskolens dejlige lokaler på Theodor Chr. Plads 1, 1437 Kbh. K...

 
 gratis medlemskab af Filmakademiet

Filmakademiets bestyrelse har besluttet sig for at åbne dørene for hele filmbranchen og invitere alle registrerede medlemmer af branche...

 
 INSPIRATION

Imago Cinematographers Forum for professionelle fotografer 18. – 20. NOVEMBER 2011 PÅ DEN DANSKE FILMSKOLE

 
 Reminder: Det er nu, du skal blande dig i din fremtid!

FAF står allerstærkest, når vi har en stærk bestyrelse, der mener og vil noget.

 

Oscarvinder gæster FAFs generalforsamling

Oscarvinder gæster FAFs generalforsamling

Tirsdag den 22. november 2011 kl. 19.00 holder FAF generalforsamling i Filmskolens dejlige lokaler på Theodor Chr. Plads 1, 1437 Kbh. K. Vi byder på øl, vin, vand og snacks.


Vi har den udsøgte fornøjelse at kunne præsentere Haskell Wexler, Oscarvinder og en af filmhistoriens mest betydningsfulde filmfotografer med film som Gøgereden, Landet der er mit og Hvem er bange for Virginia Woolf? på CV’et.

Haskell Wexler har en mission, nemlig at sætte fokus på bedre arbejdsforhold for filmarbejdere. Derfor er han med til at udbrede kendskabet til den amerikanske forening 12on12off, som kæmper for filmarbejderes ret til også at have et liv uden for arbejdet – med familie, venner og søvn.

Det, der fik Haskell Wexler op af stolen, var en tragisk ulykke i 1997. Efter en 19-timers arbejdsdag faldt kameraassistent, Brent Hershman, i søvn bag rattet og kørte i døden. Haskell Wexler lavede herefter dokumentarfilmen Who Needs Sleep? for at sætte filmarbejdernes lange arbejdsdage på dagsordenen.

På programmet er også bestyrelsesformandens beretning, lidt om FAFs nye strategi, og så skal vi vælge nye medlemmer til bestyrelsen m.m. Den fulde dagsorden er sendt med post til alle FAFs medlemmer.

Vi håber at se mange af vores medlemmer og glæder os til en hyggelig aften i stemningsfulde rammer!


Side 1