fbpx

Square Space

Tirsdag den 22. og torsdag den 24. maj 2018

kl. 17.00 – 21.00

Square Space

At det er verdens største system betyder måske ikke det er det bedste for Scenografen. Ønsker du et meget visuelt system, hvor det er let at lave visuelle udtryk og dit eget portfolie er denne løsning måske bedre.

Kurset er kun for scenografer der er medlem af FAF eller DS

I modsætning til WordPress som skal installeres på eget “webhotel” skal du ikke tænke på det med denne mulighed. Du lejer dig ind på en eksisterende løsning.
Square Space er det mest populære site for visuelle hjemmesider. Og lettere at lære, måske fordi det målrettet er designet til det visuelle udtryk.

Vi bruger en lørdag på at komme i gang med at bygge jeres egne websider.

Krav til dig:
Du skal komme med din egen computer. Samt billeder og tekst til din hjemmeside. Og på dagen skal du oprette en profil hos Squre Space. Gør det ikke før – der er 14 dages gratis prøveperiode. Så kan du jo se om det er noget du vil fortsætte med at betale til. Også her er det ingen forudsætning at kende til programmet i forvejen.

Inden kurset må du meget gerne overveje opbygningen af dit site. Lav skitser på et stykke papir hvordan du forestiller dig sitet bygget. Finde billeder frem og få skrevet teksterne. Så er du klar til kurset :-)

Underviser: Bo Sørensen er grafisk designer og underviser. Han underviser bl.a. på DMJX og KEA, og arbejder med grafisk design – både til papir og skærm. Læs mere på pixelogpapir.dk

Tilmelding: senest den 25. april 2018. Kurset er støttet af Scenografernes Rettighedsfond og derfor gratis.

Tilmeld her: ds@scenograf.dk

Tid:
Lørdag den 14. april 2018, kl. 10.00 – 16.00
Lørdag den 21. april 2018, kl. 10.00 – 16.00

Sted: 
Kgs. Nytorv 21 B, baghuset, 3. sal.
1050 København K
33143355

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×