12 nyuddannede fra Film og tv-produktionsuddannelsen i Viborg

Der var fyldt godt op med gæster fra praktikstederne og familie, venner og kærester, da 12 nyuddannede FTP-ere fra Medieskolerne havde sidste eksamensdag d. 9.marts 2017.

De nyuddannede er:

Hans Peter Bay – KNR
Daniel Wagner Christensen – TV 2 Bornholm
Frederik Sybrandt Hansen – Aarhus Universitet
Frederik Bertel Høegh-Guldberg – M2 Film
Thomas Larsen Bjerre – TV Syd
Tina Holst Mortensen – TV 2 Øst
Paalu Vittus Karl-Erik Møller – KNR
Kristian Regel Poulsen – Japp Production
Mikkel Bolgann Rise – Discovery Networks
Andreas Schmidt – 2B Connect
Jewan Sedo – Aarhus Global Media
Jonas Petri Svenningsen – DR Aarhus

De eksterne censorer kvitterede for elevernes anstrengelser med produktionsopgaverne ved at slide på den øverste del af karakterskalaen: ni 12-taller og tre 7-taller blev uddelt.

Samtidig var censorerne også det strenge – men retfærdige – bedømmelsesudvalg for den traditionsrige uddeling af skills-awards, der er en belønning for en særlig indsats, inden for følgende kategorier:

Bedste kameraarbejde, sponseret af SONY
Bedste redigering, sponseret af IN-SITE og AVID
Bedste belysningsarbejde, sponseret af BICO
Bedste lydarbejde, sponseret af SENNHEISER

Skills-awards i en kategori uddeles kun, hvis censorerne finder der er særlig grund til det, så det langt fra altid, at alle 4 arbejdsområder belønnes. Og denne gang var det da også sådan, at ingen af kamerapræstationerne blev vurderet til at være ekstraordinære, og det betyder, at SONYs præmie står over til næste eksamens omgang. Men de øvrige discipliner gav pote, og følgende blev præmieret:

Bedste redigering: Mikkel Bolgann Rise, Discovery Networks der dermed har sin egen AVID Mediecomposer ver. 8, sponseret af IN-SITE.

Bedste belysning: Frederik Høgh-Guldberg, M2 Film, der nu har sin egen Litepanels Micro Pro hybridlampe, sponseret af BICO.

Bedste lydarbejde blev denne gang delt i 2 priser for hhv. optagelse og for bearbejdning, sponseret af SENNHEISER. Hans Peter Bay fra KNR blev præmieret for bedste lydoptagelse, mens Frederik Sybrandt Hansen, Aarhus Universitet, blev hædret for bedste lydmix.

Traditionen tro var også FAF på banen, med en rundhåndet uddeling af champagne til hele holdet.

Medieskolerne er både stolte og glade på de nyuddannedes vegne – der er ingen tvivl om at de kommer til at klare sig godt i branchen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×