fbpx

FAF medlemsinfo oktober 2022

Indkaldelse til generalforsamlingen i FAF 24. november 2022 kl. 18:30

FAF afholder den årlige generalforsamling den 24. november 2022 kl. 18:30 i FAF´s lokaler på Kgs. Nytorv 21 B, Baghuset, 3. sal.

Inden generalforsamlingen starter vil Forperson for Skuespillerforbundet og Create Denmark, Benjamin Boe Rasmussen, besøge FAF som gæstetaler kl. 17.30. Han indleder aftenen med et spændende og højaktuelt emne: Produktionsstoppet i fiktionsbranchen.

Vi byder derefter på lidt at spise og drikke, når generalforsamlingen formelt igangsættes kl. 18.30.

Sæt derfor X i kalenderen den 24. november 2022 og tilmeld dig på faf@filmtv.dk:

– Gæstetaler Benjamin Boe Rasmussen om produktionsstoppet kl. 17.30

– Generalforsamling inkl. spisning kl. 18.30

Bemærk, at seneste frist for indsendelse af medlemsforslag til generalforsamlingen er den 10. november 2022.

Medlemsforslag skal indsendes til faf@filmtv.dk.


Bestyrelsesvalg 2023

Faggruppemøderne er nu vel overståede – tak til alle jer, der mødte op og deltog i dialogen!

Vi er glade for, at mange valgte at stille op til FAF-bestyrelsen anno 2023. Der er nu 8 kandidater på valg til 4 ledige pladser i bestyrelsen og 2 suppleantpladser.

Kandidaterne er:

Daniel Schultz Madsen TV-Fotograf

Mette Meinicke Kostumier

Roar Skau Olsen Tonemester

Christina Desirée Jensen Scripter

Sophie Højvang Woode Scripter/Continuity

Kenneth Sand TV-fotograf

Allan Legarth D.I.T (Digital Imaging Technician)

Louise De Mylius TV-lineproducer


Hvordan kan jeg stemme?

FAF bruger afstemningsbureauet Assembly Voting til at gennemføre den elektroniske afstemning. Fredag den 4. november 2022 vil der blive udsendt en mail med nærmere instrukser fra Assembly Voting til alle stemmeberettigede medlemmer.

I mailen vil der være en rød knap med direkte link til afstemningen. Du skal blot trykke på knappen, hvor der står “Stem her”, og dernæst indtaste din fødselsdato (DDMMÅÅ) for at få adgang til valg-platformen og derefter kan du sætte dine max 3 krydser på stemmesedlen.

HUSK at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget mailen senest den 5. november 2022!

…og kontakt FAF på 33 14 33 55 eller faf@filmtv.dk, hvis du oplever problemer med den elektroniske afstemning.

Afstemningen er åben til og med den 23. november 2022.


Produktionsstoppet i Fiktionsbranchen

FAF’s medlemmer, der er blevet ramt af produktionsstoppet i den danske fiktionsbranche, bliver stadig ikke ringet op om jobs på greenlightede produktioner, på trods af at der nu er indgået en aftale mellem Create Denmark og TV2 samt Viaplay.

FAF-medlemmer er dermed i høj grad fortsat ramt af arbejdskonflikten mellem Create Denmark og streamingtjenesterne. Netflix og andre streamingtjenester har fortsat ikke indgået nogen aftale med Create Denmark, og det kan mærkes på såvel rettighedshavere som ikke-rettighedshavere i den danske filmbranche.

Kommer de internationale streamingtjenester ikke snart tilbage, betyder det ikke kun mistet omsætning og arbejdspladser. Det betyder også, at Danmark sættes af i det globale professionaliseringsræs på fiktionsområdet. Mulighederne for at modernisere arbejdsmiljøet til internationale standarder forsvinder og væk er det globale udstillingsvindue til dansk fiktion.

Det tager vi en drøftelse om med Forperson for Dansk Skuespillerforbund og Create Denmark, Benjamin Boe, den 24. november 2022 kl. 17.30.


FAF-kurser

Torsdag den 03.11.2022 afholdes det klassiske kursus ”Opstart af egen virksomhed”, hvor dem som tænker på at starte selvstændig virksomhed eller som allerede er startet op, kan få gode råd og vejledning fra A-kassen FTFa og revisionsfirmaet Markman & Bechlund.

Fredag den 11.11.2022 er der pizza-aften for alle, som har været talsperson eller arbejdsmiljørepræsentant, i 2022. Her kan i møde jeres kollegaer, der har stået med samme tillidshverv som jer selv, og vi vil gennemgå Talspersonhåndbogen for at klæde jer godt på til jeres fremadrettede opgaver.

Tirsdag den 15.11.2022 afholdes kurset ”Kend din overenskomst og forstå din kontrakt”. Kurset tilbyder overskuelig hjælp til alle, der ønsker at blive klogere på deres ansættelsesforhold og overenskomstregler samt få viden og gode råd til, hvordan de får den løn, de er berettiget til.

Og glem ikke, at kurset om forebyggelse af krænkelser og krænkelseskultur har fået ny dato: 12.1.2023. Tilmeld dig begivenheden på facebook.

Som FAF-medlem kan du tilmelde dig kurserne gratis på faf@filmtv.dk.

Der er stadig ledige pladser på flere af FAF’s kurser og arrangementer i 2022… og der er spændende kurser på vej i 2023.

Hold øje med kursus-oversigten på FAF’s hjemmeside…


P.S.

Pssst… Vi har en ny medlemsfordel til alle FAF-medlemmer. Kan du lide at dyrke yoga, har du nu mulighed for at dyrke det online via YogaStream til kun 65 kr./mnd. (halv pris) det første år inkl. en 7 dages gratis prøveperiode. Skriv til faf@filmtv.dk for at få udleveret koden.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×