Gratis webinarer fra PFA for medlemmer i FAF “Tilbage på arbejdspladsen…”

Som medlem af FAF kan du deltage i to gratis webinarer med Psykolog Vibeke Lunding-Gregersen, målrettet ledere, tillidsrepræsentanter og ansatte, om udfordringerne ved at komme tilbage til arbejdspladsen efter nedlukning.

 

’Tilbage på arbejdspladsen – sådan sikrer du din mentale trivsel’ med Psykolog Vibeke Lunding-Gregersen

Det har været et udfordrende år, og den mentale sundhed er under pres. Tiden med corona har drænet vores energidepoter, og det kan få konsekvenser for vores trivsel og sundhed såvel som vores motivation og performance.

På dette webinar vil du få indblik i, hvordan nedlukning og isolation gennem længere tid kan påvirke os som mennesker – og hvad det betyder for både din trivsel og performance. Vi ser også på, hvad du skal være opmærksom på, når du vender tilbage til arbejdspladsen.

 

Torsdag den 25. marts kl. 16-17 (dansk) og kl. 17.15-18.15 (engelsk)

Læs mere og tilmeld dig det danske webinar her

Læs mere og tilmeld dig det engelske webinar her

 

’Tilbage på arbejdspladsen – hvad skal du være opmærksom på som leder eller tillidsrepræsentant ift. den mentale sundhed?’ med Psykolog Vibeke Lunding-Gregersen

Det har været et udfordrende år, og den mentale sundhed er under pres. Tiden med corona har drænet vores energidepoter, og antallet af mennesker der oplever mistrivsel eller psykiske lidelser er stigende. Det kan få konsekvenser for både virksomhed, ledere og medarbejdere.

På dette webinar vil du få indblik i, hvordan nedlukning og isolation gennem længere tid kan påvirke os. Vi ser også på, hvordan du i din rolle som leder kan skabe læring og udvikling, som du og dit team kan tage med videre i hverdagen.

 

Fredag den 19. marts kl. 8-9 (dansk) og kl. 9.30-10.30 (engelsk)

Læs mere og tilmeld dig det danske webinar her

Læs mere og tilmeld dig det engelske webinar her

 

Vigtigt: Brug Google Chrome eller Microsoft Edge som browser, når I tilgår tilmeldingssiderne.

 

 

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×