FAF’s Bestyrelse 2022

Bestyrelsen består af 9 medlemmer, der forestår foreningens daglige drift under ansvar over for generalforsamlingen.

Bestyrelsesmedlemmerne vælges for 2 år af gangen, dog forskudt, så halvdelen er på valg hvert andet år. I lige år vælges der 4 nye medlemmer til bestyrelsen, i ulige år vælges 5 nye medlemmer til bestyrelsen. Ved første direkte valg til bestyrelsen anses de kandidater som har fået 5., 6., 7., 8. og 9. flest stemmer, som værende valgt for et år. Suppleanter vælges hvert år.

 


Forperson:
Fie Ørnsø
Line producer/ produktionsleder indenfor animation/post

Har siden 2001 været vidt omkring i div. produktions- og post-roller på kødfilm, animationsfilm og tv-serier, vfx, cgi, reklame og kortfilm. Markedsføringsøkonom m. speciale i Filmbranchen 2005-2007. Super16 #6: 2009-2012. Valgt til repræsentantskabet i 2013 for post og animation, som suppleant i bestyrelsen fra 2014, valgt ind i 2015 og som næstformand fra januar 2017.

 

Forperson:
Roar Skau Olsen
Tonemester

Jeg vil arbejde for at sikre tidssvarende løn, arbejdsvilkår og rettigheder, så alle der arbejder i film- og tv-branchen kan leve et godt og langt liv som aktiv freelancer. Et stærkt og engageret FAF er vores eneste mulighed for at finde gode varige løsninger på disse udfordringer. Jeg vil samarbejde indad til og udad til.

 

Forperson:
Daniel Schultz Madsen
TV-fotograf

Jeg vil styrke tv-området i FAF og arbejde for bedre løn- og arbejdsvilkår i en presset branche. Lønningerne skal op, rettighederne skal sikres, og FAF skal være den foretrukne fagforening for freelancere i mediebranchen.

 

Bestyrelse:
Anders Knudsen
Belyser

Jeg har arbejdet med lys i filmbranchen i 6 år. Jeg er altid på set, så jeg ser det som en styrke, at jeg ser, hvad der foregår på set og kan tage det med til bestyrelsen.

 

 

 

 

 

 

 

Bestyrelse:
Michael Tøt Christensen
Keygrip

Jeg har været i branchen i over 25 år og har efterhånden prøvet det meste. Men alligevel er vi nu i en tid, hvor vi prøver ting for første gang, og som jeg ser det, bliver vi nødt til at stå sammen, så folk ikke går ned med stress, men kan blive i branchen.

 

Bestyrelse:
Malene Immerkær
Sminkør 

Jeg vil arbejde for gode og ordnede forhold i en fantastisk branche, der kræver meget af os. Det er vigtigt, at alle kan opretholde gejsten og lysten til faget, samtidig med at vores privatliv fungerer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestyrelse:
Kristine Maj de Neergaard
Production Designer

Jeg vil arbejde for et bedre arbejdsmiljø i hele branchen og i høj grad for Art department. Der skal være klare retningslinjer og et forbedret samarbejde mellem afdelingerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestyrelse:
Johannes Rose
Tonemester

Som en del af bestyrelsen vil jeg gøre mit bedste for at fremme FAF’s rolle og betydning i vores branche. En organisation som FAF, der repræsenterer de danske filmarbejdere, bør have mere indvirkning og gå forrest, når det handler om, hvad vi medlemmer ønsker af branchen.

 

 

 

 

 

 

 

Bestyrelse:
Kenneth Sand
TV-fotograf

Jeg vil arbejde for, at FAF er mere synlig i mediebilledet, på locations og i selskaberne. Kulturarbejdere skal have ordentlige arbejdsforhold.

 

 

 


 

Bestyrelsen blev valgt på generalforsamlingen 2021

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×