Pressekort

Alle Film-, TV- og mediefolk, som er medlem af FAF og har behov for professionel legitimation i forbindelse med deres arbejde for medierne, kan få udstedt et pressekort.

Hvordan bestiller jeg et pressekort:

Du udfylder formularen nederst på siden.

Derefter indbetaler du et gebyr på kr. 325,- på reg. nr. 3001 kontonr. 3106213089. Hvis du benytter netbank, så husk at skrive navn og “pressekort”.

Hastelevering – maks. 6 arbejdsdage – koster 585 kr. Hvis hastelevering ønskes, skal du kontakte FAF på faf@filmtv.dk.

Bemærk! Kortet bliver ikke bestilt, før betalingen er sket og formularen er udfyldt.

 

Levering af mit pressekort

Når bestillingen er modtaget hos FAF, viderebestiller vi kortet hos Danske Medier, som leverer det til FAF inden for 1-3 uger.

Pressekortet kan derefter afhentes hos FAF eller videresendes med posten.

Hastelevering sker inden for max. 6 arbejdsdage.

Dine oplysninger i ansøgningsskemaet indsamles og opbevares, så vi kan behandle din ansøgning og udstede pressekortet. Det er vigtigt, at du indtaster alle oplysningerne, da vi ellers ikke er i stand til at behandle din ansøgning. Mail med ansøgning og foto mm. opbevares hos Danske Medier i tre år fra ansøgningstidspunktet. Oplysningerne bruges i forbindelse med fornyelse af kort og i tilfælde af at et kort bortkommer eller der sker misbrug.

Du skal være opmærksom på, at Danske Medier anvender en databehandler forbindelse med opbevaringen af oplysningerne. Har du spørgsmål til hvordan DM behandler dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til privacy@danskemedier.dk

 

Om brug af pressekort i Folketinget

Du kan læse alt om pressens arbejdsvilkår i folderen Regler for journalistisk arbejde, fotografering og tv-optagelser i Folketinget. Læs mere her.

 

 

  • (Max filstørrelse 5 MB)
    Accepted file types: jpg, png, jpeg, gif, Max. file size: 5 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×