Fornyelse af Pressekort

Alle Film-, TV- og mediefolk, som er medlem af FAF og har behov for professionel legitimation i forbindelse med deres arbejde for medierne, kan få udstedt pressekort.

 

Hvordan får man pressekort:

Du udfylder formularen nederst på siden. Derefter indbetaler du et gebyr på kr. 300,- på reg. nr. 3001 kontonr. 3106213089. Hvis du benytter netbank så husk at skrive navn og “pressekort”.

NB! Kortet bliver ikke bestilt, før betalingen er sket og formularen er udfyldt.

 

Levering af mit pressekort
Kortet leveres normalt indenfor 15 arbejdsdage, fra bestillingen er modtaget. Det sendes til dig direkte fra Danske Medier.
Hastelevering – maks. 6 arbejdsdage – koster 550 kr. Hvis hastelevering ønskes, skal du kontakte FAF.

 

Om brug af pressekort i Folketinget

Du kan læse alt om pressens arbejdsvilkår i folderen Regler for journalistisk arbejde, fotografering og tv-optagelser i Folketinget. http://www.ft.dk/Aktuelt/Presse/Adgang.aspx

Dine oplysninger i ansøgningsskemaet indsamles og opbevares så vi kan behandle din ansøgning og udstede pressekort. Det er vigtigt at du indtaster alle oplysningerne, da vi ellers ikke er i stand til at behandle din ansøgning. Mail med ansøgning og foto mm. opbevares hos Danske Medier i tre år fra ansøgningstidspunktet. Oplysningerne bruges i forbindelse med fornyelse af kort og i tilfælde af, at et kort bortkommer, eller der sker misbrug.

Du skal være opmærksom på, at Danske Medier anvender en databehandler forbindelse med opbevaringen af oplysningerne. Har du spørgsmål til hvordan vi behandler dine personoplysninger kan du rette henvendelse til privacy@danskemedier.dk

  • (Max filstørrelse 5 MB)
    Tilladte filtyper: jpg, png, jpeg, gif.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×