fbpx

Vedr. bekræftelse

Hvis du skal have rettighedsmidler udbetalt for udsendelser produceret efter 1. januar 2017, skal producenten bekræfte,  at dine rettigheder er bevaret. Du kan i den forbindelse anvende nedenstående tekst:

xx,

For at jeg kan få udbetalt mine rettighedsmidler via Copydan har jeg behov for at du sender denne mail tilbage med din godkendelse af nedenstående tekst. Bemærk venligst, at det ikke koster producenten noget, fordi:

Vederlæggelse i henhold til nærværende klausul sker ikke fra DR/producenten, men alene via Copydan eller andet valgt fælles forvaltningsselskab, som måtte håndtere sådanne vederlag.

Teksten siger blot, at producenten har rettighederne til billederne, men at jeg kan få vederlag i form af rettighedsmidler.

”I det omfang fotografen besidder de af nærværende bestemmelse omfattede ophavsrettigheder, overdrages disse til producenten. Uanset overdragelsen af disse ophavsrettigheder bevarer fotografen ret til et vederlag i henhold til ophavsretslovens §§ 13, 17, stk. 4, 35, 39 & 50 stk. 2.”

xx

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×