fbpx

Medlemsfordele

Vi hjælper dig i virkeligheden

Står du ude på en optagelse og får akut brug for hjælp uden for vores telefontid – så kan du ringe på 20 97 44 94.

Alle film-, TV- og medieansatte, som er medlem af FAF og som har behov for professionel legitimation i forbindelse med deres arbejde for medierne, kan få udstedt et pressekort mod et administrationsgebyr.

Vores jurister kan hjælpe dig fra første medlemsdag og de kender lige netop din branche og særlige arbejdsforhold.

Som medlem af FAF har du mulighed for at søge tilskud til kurser, efteruddannelse, studierejser og andre fagligt relevante aktiviteter og arrangementer.

En investering i din sundhed

PFA Helbredssikring er en sundhedsforsikring, der sikrer dig, dine børn under 21 år samt evt. ægtefælle. PFA Helbredssikring giver dig sundhedsfaglig rådgivning og hurtigere behandling på hospitaler, klinikker og hos speciallæger.

Ikke alle kan blive forsikret hos Runa. Men som medlem af FAF kan du! Hos Runa Forsikring får du ikke blot gode private forsikringer, der gang på gang er kåret som bedst i test.

Hos FAF passer vi godt på vores medlemmer. FAF kan henvise dig til gratis socialrådgivning ved behov. Ikke alle kan blive forsikret hos Runa. Men som medlem af FAF kan du! Hos Runa Forsikring får du ikke blot gode private forsikringer, der gang på gang er kåret som bedst i test.

”Unikt rådgivningstilbud om sundhed og trivsel for alle FAF medlemmer”.

Telefon: 70 80 82 18

Tilbud til dig

Et medlemskab af FAF inkluderer et gratis abonnement på Filmmagasinet EKKO, som du får tilsendt direkte hjem i postkassen.

Som medlem af FAF har du mulighed for at deltage på vores faglige kurser. Kurserne er gratis og kun for medlemmer af FAF

AOF’s Onlineskole er gratis for dig, når du er medlem af FAF. Styrk dine IT-kompetencer og fremtidige jobmuligheder gennem AOF’s Onlineskole.

Kan du lide at dyrke yoga, har du nu mulighed for at dyrke det online via YogaStream.

Kontante medlemsfordele

Som medlem af FAF kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og spare penge.

Som medlem af FAF kan du gratis prøve LetsGo delebiler. Medlemskabet er til dig som har brug for at køre bil nogle gange om måneden.

Som medlem af FAF får du mulighed for ekspertrådgivning og kontante besparelser på beklædning, beslag, værktøj hos Carl Ras.

Nordic Heat varmetøj og tilbehør er batteridrevet og holder dig varm i kulden – både i privaten og på set.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×