fbpx

RUNA forsikring

Bliv godt forsikret hos Runa Forsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos Runa. Men som medlem af FAF kan du!

Runa Forsikring er en del af LB Forsikring, og sammen med Lærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA er de ét stort forsikringsfællesskab, der står sammen i tykt og tyndt. De har over 400.000 medlemmer og vil gerne være flere.

Hos Runa Forsikring får du ikke blot gode private forsikringer, der gang på gang er kåret som bedst i test. Eller rigtig god kundeservice. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, hvad de gør, er deres medlemmer.

Forsikringer til dit behov

Du kan som medlem af FAF købe alle dine privatforsikringer hos Runa, så de dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indbo-, hus-, bil-, ulykkes-, rejse-, børne-, sundhedsforsikringer og meget mere.

Tal med en online læge, hvor og når du har brug for det

Seneste tiltag hos Runa er lanceringen af et samarbejde med Hejdoktor.dk, hvor deres forsikringskunder kan få gratis online lægehjælp. Anytime. Anywhere.

Hvordan får du en recept til det lokale apotek, hvis du er taget på weekendtur uden din medicin? Hvordan får du hurtigt fat på en læge, hvis din baby får feber mandag aften? Og hvad gør du, hvis du vågner med blærebetændelse i Val Thorens og ikke kan et ord fransk?

Med en ulykkes- eller rejseforsikring hos Runa får du nemt fat på en dansktalende online læge fra morgen til aften. Bare du har din mobil eller computer med dig.


Kontakt Runa og fortæl dem om dine forsikringsbehov på 33 95 76 82.

Bare fortæl dem, at du er medlem af FAF.

Læs mere om Runa Forsikring

Særlig forsikring til studerende

Er du stadig studerende, har Runa også en særlig studieforsikring til dig.

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×