fbpx

A-kasse

 

FAF samarbejder med A-kassen FTFa. Det er vigtigt at være opmærksom på, at FAF er en fagforening, ikke en A-kasse. Et medlemskab af FAF inkluderer altså IKKE et medlemskab af en A-kasse. Du skal melde dig ind i FTFa eller en anden A-kasse for at optjene ret til dagpenge.

HVAD ER EN A-KASSE, OG HVORFOR ER DEN VIGTIG FOR MIG?

En A-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde, fordi dit medlemskab giver dig ret til dagpenge. Ud over at sikre dig økonomisk, tilbyder A-kassen FTFa karrierecoaching og sparring vedrørende dit CV og din ansøgning – også når du er i job.

Når du arbejder i en kunstnerisk og kreativ branche, vil du sandsynligvis have oplevet, at dagpengesystemet ikke helt er skræddersyet til dig, fx hvis du er projektansat, freelancer eller har selvstændig virksomhed. Derfor har FTFa som den eneste A-kasse en afdeling, som er dedikeret 100 % til at rådgive dig, der arbejder inden for film og tv. De kender til dit arbejdsmarked og de ansættelsesforhold, du oftest er ansat under. Ligesom de kender til dagpengereglerne – også når arbejdstimer er skæve og periodevise.

HVAD KAN DU SOM KUNSTNER BRUGE FTFa TIL?

Når du fx arbejder på korte kontrakter, har freelanceopgaver eller selvstændig bibeskæftigelse, er det vigtigt at tage udgangspunkt i din specifikke situation, hvis du har en periode, hvor du er ledig. Derfor tilbyder Kunstteamet skræddersyet jobrådgivning, der tager udgangspunkt i dit arbejdsliv. Du kan fx få sparring og rådgivning om:

  • Dine faglige og personlige kompetencer
  • Dine karriereplaner og muligheder inden for eller uden for din branche
  • Dit næste skridt – måske er du i tvivl, om du skal fortsætte inden for din branche eller skifte spor?
  • Struktur og input til at få udarbejdet et detaljeret og personligt road map
  • Hvordan du vinkler dit materiale, så din ansøgning, CV og LinkedIn-profil bliver skarpe, målrettede og læseværdige.

Her kan du læse mere om A-kassen FTFas Kunstnerteam og hvad de kan hjælpe dig med.

Du er meget velkommen til at kontakte FTFa på 70 13 13 12 for at høre mere. De sidder klar ved telefonerne alle mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-16. Torsdag 10-18.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×