A-kasse

 

Billede

FAF samarbejder med a-kassen FTFa. Det er vigtig at være opmærksom på, at et medlemskab af FAF IKKE er et medlemskab af en a-kasse. Du skal melde dig ind i FTFA eller en anden a-kasse, får at optjene ret til dagpenge.

 

HVAD ER EN A-KASSE, OG HVORFOR ER DEN VIGTIG FOR MIG?

En a-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde, fordi dit medlemskab giver dit ret til dagpenge. Ud over at sikre dig økonomisk, tilbyder a-kassen FTFa karrierecoaching og sparring på dit cv og ansøgning, også når du er i job.

Når du arbejder i en kunstnerisk og kreativ branche, vil du sandsynligvis have oplevet, at dagpengesystemet ikke helt er skræddersyet til dig, hvis du fx er projektansat, freelancer eller har selvstændig virksomhed. Derfor har FTFa som den eneste a-kasse en afdeling, som er dedikeret 100 procent til at rådgive dig, der arbejder inden for film og tv. De kender til dit arbejdsmarked og de ansættelsesforhold, du oftest er ansat på. Ligesom de kender til dagpengereglerne – også når arbejdstimer er skæve og periodevise.

 

HVAD KAN DU SOM KUNSTNER BRUGE FTFa TIL?

Når du f.eks. arbejder på korte kontrakter, har freelanceopgaver eller har selvstændig bibeskæftigelse, er vigtigt at tage udgangspunkt i din specifikke situation, hvis du har en periode, hvor du er ledig. Derfor tilbyder Kunstteamet skræddersyet jobrådgivning, der tager udgangspunkt i dit arbejdsliv. Du kan f.eks. få sparring og rådgivning på:

  • Dine faglige og personlige kompetencer
  • Dine karriereplaner og muligheder inden for eller uden for din branche
  • Dit næste skridt – måske er du i tvivl om du skal fortsætte inden for din branche eller skifte spor?
  • Struktur og input til at få udarbejdet et detaljeret og personligt road map – Hvordan du vinkler dit materiale, så din ansøgning, cv og LinkedIn-profil bliver skarpe, målrettede og læseværdige.

Her kan du læse mere om FTFas Kunstnerteam og hvad de kan hjælpe dig med.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os på 70 13 13 12 for at høre mere. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage klokken 8-18.

Dit arbejdsliv, din rådgiver, din a-kasse

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×